Over ’t Raakt

Over ’t Raakt

Ik ben Sandra Dijkers van ’t Raakt. Jarenlang werkte iavatarsd2k als projectmanager, zowel bij commerciële en internationale organisaties (T-Mobile, Prince2 methode) als in de non-profitsector (Stichting Kinderopvang Amersfoort). Ik ben moeder van vier kinderen en heb een grote interesse in mijn eigen persoonlijke ontwikkeling en die vaandere mensen. Vanuit die passie volgde ik vanaf 2012 de tweejarige opleiding tot Personal Coach bij ‘Move a Mountain bewustzijnstrainingen’. Daarna startte in twee bedrijven: ’t Raakt en Samen Eigen-Wijs.

Binnen ’t Raakt werk ik als Freelance Projectmanager. Ik krijg veel voldoening uit het concreet regelen en organiseren van projecten die raakvlakken hebben met persoonlijke groei. En ik vind het fijn en inspirerend om samen te werken met collega’s en relaties.

Binnen Samen Eigen-Wijs bood ik t/m 2016 samen met een compagnon trainingen en inspiratie op het gebied van Zelfbewust Opvoeden. Zie voor meer informatie de website en Facebookpagina van Samen Eigen-Wijs. 

Deze diverse activiteiten hebben een ding gemeen:

’t Raakt!