Projecten

Voorbeeld projecten en initiatieven

  • Project Management voor WarChild
    • Volledige organisatie van een loyalty evenement voor alle particuliere donateurs. Donateurs krijgen een kijkje achter de schermen. Ze kunnen op het War Child kantoor diverse workshops volgen over het werk van War Child en er is entertainment voor jong en oud. (november 2016 en januari 2018)
    • Diverse deelprojecten voor de organisatie van een grote fondsenwervende TV-show genaamd ‘Jij &ik’ ( juni 2016, juni 2017 en november 2018). Tijdens deze TV-show treden enkele ouder-en-kind-koppels op. Ik heb in 2016 bijgedragen aan de werving van deze koppels door het organiseren van een Roadshow op vijf locaties in Nederland (pretparken, vakantieparken, festivals, etc). Daarnaast heb ik in 2016, 2017 en 2018  de volledige publiekscommunicatie -registratie en -logistiek verzorgd richting donateurs en relaties die de opnames wilden bijwonen in het theater.
    • Organiseren van War Child Masterclasses voor professionals in de humanitaire sector
    • Deelproject binnen de organisatie van ‘Martin Garrix voor War Child’ in Paradiso (feb 2017). Ik was verantwoordelijk voor coördinatie en sales van VIP-arrangementen.

Volledige organisatie en promotiecampagne van landelijk evenement ‘Kom naar de coach-dag‘ 2013 waaraan 200 coaches deelnamen op wel 38 locaties in heel Nederland. Zij boden die dag coachsessies aan voor €12,50 ter promotie van coaching door Beroepscoaches van de NOBCO (Beroepsorganisatie voor coaches). De opbrengst was voor Edukans. Werkzaamheden: Projectplan en marketingplan opstellen, aansturing, ontwerp en productie van alle communicatiemiddelen, tekst schrijven, coördinatie van en communicatie naar alle 200 deelnemende coaches en 38 locatiehouders, beheer planning en budget.

Marketingcampagne verzorgd voor festival Spoffin 2012 in Amersfoort. Werkzaamheden: Marketingplan opstellen, aansturing ontwerp en productie van alle communicatiemiddelen, beheer marketingplanning en -budget, coördinatie  promotie-vrijwilligers. Voor Spoffin 2014 heeft ’t Raakt wederom de marketingstrategie uitgewerkt.

Ik ben oprichter en t/m 2016 mede-eigenaar van Samen Eigen-Wijs. Zij bieden trainingen, workshops, lezingen en inspiratie over Zelfbewust Opvoeden: Je kind is je grootste spiegel. De momenten waarop je meest geraakt wordt, bieden de grootste kansen om veel over jezelf te leren. Zo wordt wat je eerst als lastig ervaart, ineens een geschenk voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Naast de trainingen bieden ze ook inspiratie voor het boeiende avontuur van het ouderschap via quotes op de Facebookpagina van Samen Eigen-Wijs.